Първия самостоятелен албум на Румен Бояджиев – “Бяло”

Румен Бояджиев – БЯЛО

Промоция на Първия самостоятелен албум на Румен Бояджиев от ФСБ – “Бяло” в две издания: Limited Edition, Collector’s Edition

8 май 2017, 19.00 часа, Sofia Live Club

“Това е музика за хората, които могат да летят. За нещата вътре, а не за нещата отвън”. Така легендарният музикант определя своя първи самостоятелен албум.

“Аз дълго се въздържах да споделя с други хора личните си идеи за музика извън тази на ФСБ. Все пак, повече от 40 години съдбата и творчеството ми, животът ми на музикант е свързан с тази безспорно неповторима група. Но идва момент, в който решаваш, че има към кого да насочиш своята лична стрела на посланията и тя да попадне в сърцето на онези слушатели, които все още ценят бялото и красотата.”

“Свикнал винаги с група, със съавторството на музиката за ФСБ, сега приех за себе си предизвикателството да бъда сам!”

“Бяло” съдържа 14 песни създадени, аранжирани, записани, изсвирени и изпяти от Румен Бояджиев. В една от тях, гост е младата певица Маги Алексиева – May в дует с автора. Преобладават романтичните балади, има доза прогресив рок, фънк и поп.

Звукът е перфектен компонент в този албум. Изведен е като отделен даунлоуд във висока резолюция от специализиран сайт за аудио-филите – ooaudio.com .

Leave a Reply