По обувките ще я разпознаете

В днешни времена обувките не са лукс, а необходимост. Изобилието от обувки, което се предлага във всеки магазин за обувки, а вече и в много сайтове, които предлагат обувки онлайн, е огромно. Различните видове, мъжки обувки, дамски обувки, детски обувки могат да грабнат нашето внимание и да не ни позволят да излезем от магазина за обувки с часове.

Това е най-вече присъщо за жените. Представителките на нежния пол се радват на огромно изобилие от дамски боти, ботуши и сандали на платформа или ток, официални обувки, спортни обувки и какви ли не други модели, различаващи се едни от други по вид, цвят, височина, и материя.
За интереса на жените към дамските обувки и дамски чанти и бижута знае всеки, но малко хора знаят, че по модела обувки, които носи една жена ние можем да определим нейният характер.

Така например ако една дама носи официални обувки на висок ток или каквито и да било други обувки на ток, то тя определено държи на това погледите да са върху нея. Такава жена е енергична и импулсивна. Що се отнася до любовния живот, то няма равна на себе си. В същото време ако една жена предпочита да носи боти на платформа, например, то тя държи на удобството, но в същото време обича да бъде сексапилна. Такава жена обича да е властна и да покорява.

Ако представителка на нежния пол предпочита да носи дамски ботуши, независимо от сезона, то тя е егоцентрична. Такава дама е властна и предпочита да постига целите в живота си сама. Ако се стигне до там, че някой успее да спечели сърцето и, тя ще бъде готова на всичко за такъв човек.

Ако момичето около вас обича да носи спортни обувки, кецове и гуменки, то тя не се интересува от хорското мнение, като предпочита на първо място да и е удобно, а след това ще се заинтересува какво говорят хората за нея. Мъжете трябва да знаят, че такова момиче няма да държи сметка на човека до себе си и по този начин той ще се чувства свободен.

Leave a Reply