Предимства на мебелите по поръчка

На мебелния пазар се предлага сериозно разнообразие от мебелни продукти, но въпреки това интересът към мебелите по поръчка не спира да расте, въпреки по-високата цена на поръчковите изделия. На какво се дължи тази тенденция и кои са всъщност предимствата на поръчковата мебел. Това са въпросите, които ще разгледаме в следващите редове.

Защо купувачите предпочитат мебелите, изработени по индивидуален проект?

Въпреки че купувачите търсят високо качество на ниска цена, те биха избрали мебели по поръчка, ако имаха финансовата възможност. Това се дължи на факта, че готовата мебел, налична на масови пазар е твърде унифицирана. Изделията са проектирани в съответствие с модните тенденции, но не отразяват представите на потребителя за удобство, дълготрайност и красота.

Собствениците на жилища избират поръчковите мебелни изделия, изхождайки от следните съображения:

  • Масовото производство на мебели е насочено към вкуса на средния купувач.Предлаганите от болшинството производители цветове и модели правят дома безличен и скучен;
  • Цветовете и обковът на домашната мебелировка са същите като тези на офис мебелите. Когато са у дома хората искат да се откъснат от от служебните си проблеми и всичко, което им напомня за тях;
  • Готовите мебелни продукти са с размери, които са удобни за технологичния процес на производство, но в жилища с допълнителни или недостатъчни сантиметри, това пречи на правилното подреждане;
  • Когато се извършва преустройство на апартамент или къща, се създават пространства, в които стандартните мебели не се вписват;
  • При масовото мебелопроизводство производителите използват най-простите материали.Поради тази причина мебелите изглеждат евтини и често не отговарят на актуализирания интериор.

Нещо, което е доста важно: днес при наличие на възможност, новодомците поръчват обзавеждането за своите жилища на доверени производители, вместо да купуват готова мебелна продукция. Предишните поколения са живели в мизерните интериори на малки апартаменти, затова днес очите искат цвят, пространство и удобство. В сайта на Casa Baleno ще откриете точно това.

Характеристики на мебелите по поръчка

Основна отличителна черта на мебелите по поръчка е уникалността. Вашето обзавеждане ще бъде изработено стриктно според вашите предпочитания и желания, като дизайнерите на формата производител с радост ще ви помогнат в избора на дизайна, цветовете и мебелния обков. Поръчковите изделия могат да бъдат произведени дори в нестандартни размери, според площта и разпределението на всяко помещение.

При поръчка на мебели, дизайнерите създават 3D модел на бъдещия продукт, за да можете да видите, че готовата мебел ще изглежда така, както сте си представяли. В процес на планиране е възможно да се правят корекции, които се вписват в изискванията на поръчителя, но същевременно отговарят на техническите изисквания в мебелопроизводството.

Дори изделията, изработени от стандартното вече ПДЧ, също изглеждат различно. Този нискобюджетен материал позволява реализиране на уникални мебелни дизайни, каквито големите производители нямат интерес да пускат на пазара, поради нишовото търсене. Фирмите, изработващи мебели по индивидуални проекти не се страхуват да експериментират, стига това да е желанието на клиента.

Не на последно място трябва да добавим възможността за монтаж на готовата поръчкова мебел на място. Производителите от ранга на Casa Baleno предлагат доставка и монтаж на готовите мебелни изделия, което не само пести време и усилия на собствениците, но също им гарантира, че всеки детайл е поставен на правилното място. Мебелите идват с гаранция за качество, което дава възможност за рекламации и безплатни поправки.

Leave a Reply