Звездите, които създадоха парфюми и уцелиха в десетката

На всички ни е известно влиянието на известните личности. Дали ги харесваме, или не, не променя факта, че мнозина от нас проявяват любопиство, що се отнася до живота и дейността на най-популярните и коментирани звезди. Певци, актьори, модели, бизнесмени – колкото и различни да са сферите, в които се изявават, понякога можем да свържем всички тях с нещо общо.

Днес ще ви представим известните личности, които създадоха парфюми и наистина обраха овациите и на почитатели, и на парфюмни критици.

На страниците на сайта Parfium.bg можете да откриете всички аромати, за които ще стане дума по-долу, и ще можете да изберете от богат асортимент много други парфюми. Гаранцията за качеството и оригиналността на продуктите е стопроцентова – закупувайки аромат оттам, вие си осигурявате наистина изпитано положително изживяване.

Известните личности и техните парфюми, отбелязващи чувствеността и добрия вкус

С излизането на Xpose през 2004г., Christina Aguilera се настани трайно в сърцата и на онези, които не са върли почитатели на нейната музика. Оттогава гласовитата американка радва пазара за парфюми с редица прекрасни аромати – Unforgettable, Christina Aguilera by Night, Inspire, Touch of Seduction. Ароматите й са широкопопулярни сред енергичните, пълните с увереност и живителност дами, които държат да направят впечатление.

Antonio Banderas също остави своя почерк в света на благоуханията. Ароматите му са топли и приканващи те. Всеки един от тях е в състояние да превърне и лошия ден в неповторимо изживяване, обгръщайки те с нежност и наслада. King of Seductionи Her Golden Secretса парфюмите за него и нея, които особено заслужават да се наредят сред ароматната колекция на всекиго.

Неповторимата Beyonce докара почитателите си до екстаз, лансирайки своите предложения за парфюми. Pulseи Heat Wild Orchid са страстните аромати, които певицата с дистинктивен тембър изкара на пазара и завладя сърцата на хиляди.

Jennifer Lopezи Mariah Carey също не останаха по-назад и дадоха своето парфюмно наследство. Страстните дами обзаведоха с прекрасни аромати и фенове, и не само. Katy Perry пък, със своя Killer Queen, съчетава бергамот със жасмин и пачули. Бутилката, следваща формите на скъпоценен камък, е истинско бижу, на което трябва да се отреди място сред колекцията от аромати.

Кралицата на попа Britney Spears също навлезе в парфюмната индустрия със своите предложения. Fantasyи Curious радват по-младите представителки на нежния пол и ги зареждат с енергия и вдъхновение.

Любовта и интереса към най-актуалните звезди едва ли ще секнат скоро – ежедневно всички ние се интересуваме относно новостите около любимите ни известни личности. Подарявайки си и парфюм, носещ тяхното име, ние не само се засвидетелстваме като верни техни почитатели, а и си осигуряваме качество и лукс, така прилягащи на онези, които ни вдъхновяват и взимаме за пример.

 

 

 

 

Leave a Reply