kredit

Да отворим онлайн магазин – начало или край на нечии бизнес намерения?

Заедно с бумът на явления като Черният петък  и цялата истерия по онлайн магазините, много хора намират за добра идея да продължат своя бизнес в интернет и да вложат своите спестявания там. За всички е ясно, че голяма част от бизнеса се мести в компютърния екран, а физическите магазини са на път да останат само за много бързо оборотни стоки. Дали растящият тренд е гаранция за вашия успех, как мислите?

  • Решили сте да го направите на всяка цена, в главата ви се въртят истории за чужди успехи. Добре, освен мечтите, успяхте ли да подредите плановете? Имате ли ясна идея на какво ще разчитате, за да стартирате, с каква платформа ще работите, какви продукти или услуги ще предложите? Ако нямате яснота, по-добре е да премислите всичко основно и тогава да развиете своя план в подробности. Не разчитайте на вдъхновения от нищото, това може да ви изиграе неприятна шега.
  • Имате ли готовност не само да представите идеите си, но и да платите за тях? Спасителни кредити без доказване на доходи могат да ви дадат начален тласък, но е хубаво да помислите и за връщането им. Добрите финансови умения могат да бъдат жизнено важни.
  • Помислихте ли за платформата, с която ще работите? Много хора предпочитат да купят готова, която да напасват по своите интереси. Някои имат дори цялостни концепции за нови и правени специално за тях сайтове. Не можем да препоръчаме решение, но е хубаво да имате предвид, че е важно да имате представа с какво ще работите. Все едно да карате кола, а да не познавате устройството и, както и да не можете да я управлявате. В живота това е катастрофа, а в бизнеса това е фалит.
  • Вярвате ли, че сам можете да се справите с всичко? Не сме направени от желязо, случва ни се да се разболеем, да се уморим. Какъвто и да е бизнесът ви, оркестър от един човек няма как да направите.
  • Добре ли уговорихте всички доставчици на услуги, от които ще сте зависими? Интернет, компютри, периферия, канцелария, счетоводство, логистика, поддръжка на офиса – подцените ли само 1, ще сте изненадани неприятно.
  • Ако не потръгне от самото начало, една добра идея е да не се отчайвате, а да вложите повече усилия. Много от нас вярват, че сме обречени на късмет, докато ни се случват поредици от нещастия. Те само могат да ни направят по-силни!

http://burzi-krediti.com

Leave a Reply