Chanel 1932 Perfume за жени

В началото на 90-те години беше представена една невероятна колекция носеща името Les Exclusifs de Chanel. Едни от най-популярните парфюми на Chanel бяха съживени от парфюмера Jacques — Cuir de Russie, Bois des Iles, Gardenia и Chanel №22. Новите репродукции се продаваха ексклузивно само в бутиците на парфюми Chanel.

След като Jacques Polge обединява усиля с Christopher Sheldrake, колекцията се увеличи с шест нови аромата които бяха лансирани през 2007-ма година. В новата колекция може преспокойно да се открои обмисленият и презадоволяващ стил на Шанел.

Ето ги и виновниците колекцията да стане толкова популярна това са 28 La Pausa, 31 Rue Cambon, Coromandel, № 18, Eau de Cologne и Bel Respiro.

Знаете ли защо Chanel са оставили парфюмите без лого ?

Защото те нямат нужда от лого, достатъчно е само да ги помиришете за да разберете че си имате работа с Chanel!

Много парфюмни къщи копираха идеята на Шанел и ззапочнаха да лансират подобни линии, но най-известната парфюмерия винаги е едни гърди пред конкуренцията и периодично добавя нови ухания към тази толкова скъпоценна колекция.

Chanel 1932

Той е жив и елегантен аромат, съставен от цветно-алдехидни нотки. Остротата предоставена от бергамота и алдехидите е подсилена с мускус. Веднага след тази превъзходна комбинация флоралните мотиви започват своята намеса върху този светъл, лек мускусов килим. Ароматът е предвождан от нотките на жасмина ириса и розата.

Уханието му е подходящо за носене под топлите пролетни слънчеви лъчи през деня. Характеризира се със умерена интензивност и много добра трайност. Лансиран през 2012-та година.

Като допълнение бих споделила, че през 1932-ра година Chanel представи още един цветно-алдехиден парфюм Ivoire de Chanel. Тогава е продаван само в бутиците на Шанел и не е рекламиран в Щатите.

Leave a Reply