Какво издава часовникът характера на мъжа?

По часовника ще го познаете. Поне някои специалисти са на мнение, че часовниците, които мъжете носят, са много повече от просто красив аксесоар. Те имат способността да разкрият много за личността на мъжа, който ги носи.

Ако имате наблюдателно око и обърнете внимание на детайлите, може да научите повече дори за най-мистериозния и мълчалив джентълмен. Ако сте любопитни да направите този експеримент и да проверите сами дали това е истина, вижте какво издават различните видове часовници.

Скъпи и богато украсени часовници

Има часовници, които са толкова луксозни и богато украсени, че моментално привличат вниманието, повече от който и да било друг аксесоар. Има и мъже които ги носят. Това са джентълмени, които не се притесняват да привличат погледнете на околните и дори им харесва да бъдат център на внимание. Те не крият амбициите си да се целят към големи успехи и слава и всичко по-малко от това за тях е недостатъчно. Притежателите на този тип елегантни мъжки часовници често инвестират в уникални и единствени по рода си предмети и имат зашеметяващи колекции.

Минималистични часовници с изчистена визия

Точно на другия полюс са господата, които притежават изчистени и много семпли модели. Те могат да бъдат описани като по-стеснителни и като цяло не държат да получат внимание на всяка цена. Те са по-скоро практически насочени и търсят щастието си извън материалните неща. При избора на дрехите и аксесоарите си тези джентълмени залагат не толкова на визията, тенденциите или марката, а търсят качество, удобство и комфорт.

Масивни и здрави часовници

Тези часовници обикновено имат по-груб вид и са изработени от здрави метални сплави като стомана или титан, така че е лесно да ги познаете. Господата, които залагат на здравите и почти неразрушими часовници обикновено са авантюристи по душа. Те притежават онзи неспирен и вечно търсещ дух за приключения и нови усещания. Активният и екстремен начин на живот, който водят, изисква от тях да са подготвени за всякакви условия. Затова имат и нужда от здрав и верен часовник, който няма да ги остави в напечена ситуация.

В случай, че някога ви се наложи да изберете подарък за ваш близък, който отговаря на това описание, най-популярният вариант са G-shock часовниците на Casio. И още нещо – не забравяйте да го сверите. Вижте как тук: https://timedix.bg/blog/kak-da-sverim-chasovnik-casio-g-shock/.

Смарт часовници

Любителите на смарт часовниците са най-трудни за разгадаване, но общото между всички тях е, че харесват новите технологии и обичат да бъдат в крак с тенденциите. Те притежават природно любопитство и често искат да разберат как работи всяко нещо и понякога са готови да отделят часове наред в проучване.

Господата, които залагат на този тип аксесоари са новатори, на които им харесва да отправят поглед в бъдещето, питайки се какво следва. Те обичат да комуникират с хората и държат да са свързани с хората около тях. Смарт часовниците им позволяват винаги да знаят какво се случва както в света наоколо, така и със собственото им тяло по време на тренировка, например.

Ретро часовници

Притежателите на ретро часовници са мечтатели и романтици, които понякога изпитват носталгия към миналото. Те не са от хората, които са напълно убедени, че сегашната реалност е превъзхожда напълно “доброто старо време”. Те харесват винтидж аксесоарите не само заради нетрадиционният им вид, но и защото всяко всеки един предмет има своята уникална и вдъхновяваща история.

След като вече знаете какво казва часовникът за характера мъжа, може спокойно да тествате дали е така. Все пак имайте предвид, че всеки човек има своята индивидуалност и темперамент и не бива да избързвате да съдите за мъжа само и единствено по неговия часовник.

 

 

 

 

Leave a Reply