Какво представлява хранителната добавка Кокосово олио?

Кокосовото олио – универсалният продукт!

Навярно сте чували за полезните свойства на кокосовото олио. Най-редовно то намира приложение в козметичната индустрия като неизменна част от почти всички червила, кремове и други. Днес обаче, от zagrada.bg искаме да ви запознаем по-подробно с една друга употреба на продукта, а именно тази с цел по-добро здраве.

Ако все още не сте разгледали каталога ни с продукти, бързаме да ви съобщим, че в него можете да откриете налично Био кокосово олио на изгодна цена за кокосово олио. Както знаете, полезните му свойства са открити много отдавна и са намерили своето приложение в индиската и полинезийската медицина. Кокосово олио там се използва за почти всичко. С него се лекуват изгаряния, рани, измръзвания, запек, косопад и много други ежедневни проблеми, които могат да застигнат всеки.

В магазина за био храни Biomag.bg ви очаква малко по-различно кокосово олио. Него можете да използвате както като хранителен продукт, така и като мазило при проблеми с кожата, например усещате я суха на места и т.н.

Какво представлява хранителната добавка Кокосово олио?

Що се отнася до употребата му – няма ограничения. То е неутрално на цвят и вкус, но е изцяло органично и натурално. Добито е от млади кокосови орехи, растящи на кокосови палми. Не съдържа ГМО съставки, няма оцветители, нито е рафинирано. Единствената му обработка е парна, т.е за 25 минути полученото кокосово олио се обработва на 265 градуса. Именно това е и причината то да няма нито вкус, нито мирис. Идеално за готвене, пържене и печене и най-важното – напълно натурално и безвредно е.

Полезните му свойства влияят добре на храносмилателната ви система, подобрява се усвояването на мастно – разтворимите витамини (А, D, Е, К и бета каротин) и аминокиселини. Освен това стимулира имунната система, подобрява използването на захарта в кръвта и е изключително мощен антиоксидант.

Както сами можете да се убедите да започнете нещо ново не е никак трудно, необходима ви е само малко помощ. Възползвайте се от предлаганото кокосово олио в нашия магазин и започнете да водите малко по-добър начин на живот още от днес.

Leave a Reply