специална оферта

Страхотните оферти не чакат отлагане

Искате да купите нещо, което е на отлична цена, но парите не ви достигат? Няма нужда да чакате

Случвало ви се е, не може да не е: Срещате офертата на годината, мечтата си на най-добра цена, намалението, което толкова време сте чакали! Само че… точно в момента нямате пари. Разочарованието може да е голямо, но изходи има.
Единият от тях е да подминете със сведена глава и с максимата „и утре е ден“. Все пак това не е нито първата, нито последната изгодна цена, която може да получите. Е, да, ще трябва да чакате, докато срещнете следващата добра оферта или някоя промоция около празниците. Които може би са чак след няколко месеца.
Дотогава все ще преглътнете, че половината копчета на телефона не функционират, пералнята работи когато си иска, другите подобни предложения за почивки са на двойни цени или пък колата ще трябва да постои още малко на трупчета.всички оферти
Това е само единият изход и той е въпрос на личен избор. Защото имате и друг: Бърз кредит. Понякога това дори е единственото решение, тъй като например има случаи, в които „тези ботуши“ е много вероятно да не се появят отново. Не само на добра цена, но и изобщо в магазина. Или лятото изтича и в следващите месеци хич няма да ви е до екскурзии на морето. Или рожденият ден на ваш близък е след месец, а дотогава идеалният подарък ще е възвърнал нормалната си цена.
Ако времето ви притиска, а пари няма, има как да се сдобиете с желаното максимално бързо. За потребителските кредити от „Кредисимо“ не е необходимо събирането на десетки документи и дълго чакане за одобрение. Всичко, което е нужно, е да попълните онлайн заявката за кредит и да изчакате няколко минути, за да получите одобрение. Ще ви трябват само лична карта и доказани доходи. После парите пристигат веднага на каса на Easy Pay и Fast Pay или по банков път.
Дори да става въпрос за по-голяма покупка, съответно по-голяма сума, това няма да натежи така на бюджета ви, както ако решите да плащате кеш от собствени средства. Възможностите за изплащане на потребителските заеми от „Кредисимо“ са от 3 до 18 месеца, като месечните ви вноски се определят от личните ви възможности – по-малки за по-дълъг период или по-големи, но за по-кратък срок.
При по-дребни покупки може да се възползвате и от продукта „credissimo до заплата“. Така може да се сдобиете с желаното веднага, дори да нямате точно в този ден пари. А заемът да върнете в следващите от 15 до 30 дни.
В края на краищата какво по-добро от една изгодна сделка. Такива възможности не се отварят всеки ден, така че е хубаво и да не се изпускат.

Leave a Reply