apple watch 6

Как да изберем най-добрия смарт часовник

На пазара има много видове смарт часовници. Повечето имат сензорни дисплеи, много от които са пълноцветни. Те варират по размер и най-добрият вариант е този, който е лесен за използване и пасва удобно на китката ви.

Трябва да потърсите устройство, което има живот на батерията поне една седмица, ако е възможно. Като алтернатива можете да получите смарт часовник с монохромен дисплей, ако животът на батерията е проблем. Бутоните също са важна характеристика, тъй като повечето интелигентни часовници не са лесни за използване, а са полезни само за няколко функции.

Ако искате часовник с голям екран, може да помислите за Samsung Gear S3. Този часовник има двуслоен дисплей. Докато се използва, екранът е AMOLED. След това, когато часовникът е в режим на готовност, той превключва на монохромен LCD панел. Животът на батерията на Samsung Gear S3 е значителен плюс, тъй като се твърди, че издържа два дни с едно зареждане. Ако батерията се изтощи, часовникът превключва в режим Essential, който ще показва времето, сърдечната честота, данните за проследяване на съня и броя на стъпките. В тази ниша доста добри предложения има от умните часовници Xiaomi Watch и разбира се едни от най-популярните и хересвани Apple watch.

смарт часовник

Ако трябва да поддържате връзка с офис колегите си или личния си живот, смарт часовникът е отлично решение. С вградени сензори и NFC технология смарт часовниците могат да проследяват вашата физическа активност. Някои модели дори могат да извършват безжични плащания. По-раните модели на цифровите часовници включваха калкулатори и преобразуватели на единици, но пристигането на смарт часовници с възможности за смартфони започна след 2010 г.

Apple watch – един от най-добрите

Apple Watch версия 6 включва същите здравни функции като своя предшественик, включително сензор за SpO2, който е полезен за спортисти, трениращи на надморска височина, или за тези, които имат основни здравословни проблеми. Часовникът разполага и със сензор за електрокардиограма, който е разрешен от FDA. Той обаче има непостоянен живот на батерията и трябва да го заредите, преди да си легнете. Apple watch се предлага в два размера, 41 мм и 45 мм.

Ако искате да използвате своя smart часовник за здраве, може да помислите за покупка на Apple watch SERIES 6 за по-всеобхватно фитнес изживяване. Последните модели от SERIES 6 разполага с разнообразие от полезни функции и не се натрапват по време на вашата тренировка. Apple watch SERIES 6 идва с голямо количество приложения, което включва много функции за наблюдение на здравето. Можете също така да изтеглите приложения за вашия смарт часовник, за да следите вашите фитнес постижения и здравен статус. Това устройство обаче не е за всеки.

apple watch

Всъщност Apple watch е може би най-добрият смарт часовник за наблюдение на вашето здраве. Голям плюс е качествения OLED Retina дисплей, операционната система WatchOS 7.0, добрата водоустойчивост при цели 50 метра, наличието на Bluetooth и всички опции за локализиране, като A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS. Ако още не сте разгледали подробно всички екстри на новите модели Apple watch, направете го от тук.

Можете да замените каишките на часовника си със smart часовник. Докато Apple използва своя собствена система, повечето други смарт часовници използват стандартна аналогова каишка за часовник. Проверете ръководството на вашия смарт часовник за размерите на каишката. Като алтернатива можете също да се консултирате с някой онлайн магазин за смартфони и джаджи, дали предлагат полезни ръководства за смарт часовници. След като изберете своя смарт часовник, можете да смените каишката му, за да пасне на китката ви. Освен това ще ви поддържа свързан с Интернет с помощта на GPS.

Както споменахме по-горе доста модели smart часовници от марката Apple watch са популярни сред младите хора и трениращите.

Ако желаете да разгледате и други марки и модели smart часовници вижте тук – https://www.mobilepoint.bg/smart-chasovnici

Leave a Reply