Какво издават за вашия характер обеците?

Вероятно сте се питали дали избора на бижута, особено на обеци, има връзка с характера и предпочитанията на една дама.

Това наистина е така, тъй като бижутата, които се носят в такава близост до лицето и очите, определено се избират с доста по-голямо внимание и сериозни изисквания от страна на дамите.

Ето какво според бижутерите от Сомаха издават различните модели сребърни обеци за вашия характер и личен вкус.

Предпочитате и носите сребърни халки.
Вие сте дама, която обича да залага на сигурно, предпочита класическия стил на обличане и в много отношения може да бъде определена като традиционалистка.
Вашият характер е по-скоро сдържан, от колкото спонтанен. Предпочитате да мислите преди да говорите и смело да търсите отговори на въпросите, които ви измъчват, вместо да потъвате в неизвестност и догадки.

Дамите, които прикрепят висулки към класическите халки, са склонни към приключения, обичат интересните книги, новите запознанства и разнообразието в живота.

Сребърните обеци с нестандартна форма или по-екстравагантен дизайн, издават вашето желание да бъдете забелязани и да се откроите от всички останали. Вие искате да изразите себе си, да бъдете новатори, да творите и да бъдете различни.
Масовият вкус не ви допада и не искате да следвате сляпо модата.
Вашето най-голямо желание е сами да бъдете автори на живота си и да управлявате съдбата си.
По характер сте общителни, често попадате в центъра на компанията и се сприятелявате без усилия с хората.
Екстровертни сте, допадат ви професии свързани със сценични изяви, танци и представления.

Дамите, които носят предимно обеци с малки размери обикновено са спортни натури.

Те предпочитат бижута, които няма да пречат на активния им начин на живот. Не се чувстват добре, когато околните им обръщат прекалено голямо внимание, обичат индивидуалните занимания, медитацията и съзерцанието. Това са жени със силно изразена интуиция.
Тяхната страст е усъвършенстването, както във физически план, така и в духовен аспект.
Дамите, които обожават бижута и сребърни обеци с камъни са широко скроени, щедри и откровени натури. Те обичат да назовават нещата с истинските им имена и мразят фалша и лицемерието.
Тяхната професия задължително трябва да бъде интересна и свързана с разнообразни дейности, в противен случай, те се отегчават и разочароват.
Бижутата с кристали и скъпоценни камъни се ценят от дамите, които обичат да обръщат поглед навътре в себе си, да търсят същността на нещата, да се задълбочават. Често те се увличат и стават привърженички на философски или духовни течения, посещават курсове за личностно усъвършенстване и тренинги, имат интереси свързани с психологията. Характерно за тях е това, че се отдават до такава степен на това, което ги вълнува в момента, че след време то им омръзва и започват да се интересуват от нещо коренно различно.
Много от тях изучават алтернативна медицина или алтернативни методи на лечение, йога, АРОМА терапия и др.

Дамите, които носят предимно дълги висящи сребърни обеци са почитатели на модата и държат на личния стил.

Те се интересуват от актуалните тенденции не само в облеклото, но и в дизайна на бижутата, обзавеждането на жилището и дори интериора на обществени сгради, барове и заведения. Често това са жени, които работят в сферата на PR, маркетинга, недвижимите имоти. С лекота извършват презентации и говорят пред публика, занимават се с обществена дейност и ръководят фондации. Общителни и жизнерадостни, този тип жени често се превръщат в душата на компанията.

Обеци с надписи, имена или вградени инициали се носят от дамите, които изпитват скрит страх за това което имат и не искат в никакъв случай да загубят. Предпочитанията към бижута с надписи, особено с името на любимия, изразява не само голяма привързаност, но и стремеж да бъде задържан човека, който означава толкова много.

Масивни и тежки сребърни обеци допадат на по-стабилните и зрели жени, които добре знаят цената си и не търпят някой да ги контролира.
Това са дами с властен характер, които заемат ръководни позиции и не се страхуват от това да поемат отговорност.
Педантични и стриктни, те знаят какви са техните цели и точно как да бъдат постигнати. Този тип жени са добри лидери и излъчват респект. Идеалните професии за тях са мениджъри, учители, ръководители на предприятия, банкови служители. Биха се справили много добре и с дейности, свързани с политиката.

Leave a Reply