Маслени филтри Linde

Хидравличните процеси и двигателите с вътрешно горене се нуждаят от чисто, филтрирано масло, за да оперират безупречно. Маслените филтри на Linde Material Handling са точно съобразени с изискванията на компанията за качество. Отклоненията в качеството не само биха оказали отрицателно въздействие върху работата на мотокарите предлагани на българския пазар от Мотокар Сервиз ООД, но дори могат да повредят частично двигателя и хидравликата или да доведат до пълния им отказ. Ето защо маслените филтри на Linde MH са създадени така, че да са оптимално ефективни и да издържат на тежки дори екстремни натоварвания, докато тече експлоатационния живот на филтъра и доста често много след това.

Защо маслените филтри на Linde Material Handling са най-добрите?

Най-фината филтърна кутия

Мотокарните маслени филтри на Linde са в състояние да съберат и понесат изключително голямо количество замърсявания, преди да трябва да се подменят или срока им на годност да изтече. Това означава, че никакво нефилтрирано масло няма да достигне до дизеловия двигател. Филтърната кутия е високо ефективна, като гарантира, че никакви абразивни частици не влизат в системата за смазване или в много по-чувствителните хидравлични компоненти. Самите филтри работят надеждно и ефективно, дори и във влажни условия, благодарение на висококачественото импрегниране.

Издържлив корпус

Корпусът на филтърната кутия на Linde Material Handling е създаден така, че да издържа на напрежение и то доста дълго време. Той може да понесе високо налягане и е изключително устойчив на корозия и външни влияния. Това осигурява оптималното функциониране на филтрите през препоръчания експлоатационен живот.

Перфектно запълващи уплътнения

Уплътненията на филтрите са прецизно изработени до последния милиметър. Използваният материал е особено устойчив на химични влияния, което ефективно предотвратява течовете.

Прецизни вентили

Налягането, под което се отваря филтъра, е перфектно приравнено на налягането в цялата останала система на дизеловия мотокар. Това взаимодействие осигурява оптимален резултат при работата на филтъра.

Филтрите на Linde Material Handling са ефективни и издържливи

Оригиналните филтри на Linde ефективно предпазват двигателите с вътрешно горене и всички хидравлични компоненти от преждевременно износване. Добрите филтри спомагат за прецизната работа на много компоненти в устройството на мотокарите – хидравличната помпа, хидравличния мотор, кормилното управление, управляващия вентил, както и хидравличния цилиндър.

Оригиналните филтри Linde удължават експлоатационния живот и на двигателя с вътрешно горене и на хидравличните компоненти. Удължават се също и интервалите, на които задължително се сменят маслата. Например, хидравличното масло трябва да се сменя след 6000 работни часа, което означава, че Linde Material Handling се грижат и за ефективността на разходите.

Leave a Reply