Вижте на какъв тип директорски столове да заложите, за да се превърнете в лидери в офиса

Най-вероятно няма да ви стъписаме с твърдението, че лидерите сред директорските столове по магазините за мебели и ИТ техника у нас са именно тези, изработени от кожа или дишаща материя. За да се убедите в този факт съвсем не е необходимо да провеждате специални проучвания, а просто да направите една обиколка по родните мебелни магазини. И тъй като винаги е съществувало известно съперничество между тези два вида директорски столове, целта ни днес е чрез тази статия да извършим сравнение на базата на няколко конкретни показателя. Запасете се с пуканки и не забравяйте да си набележите победител!

Що се касае до избора на специализирани директорски столове, то в такъв случай удобството безспорно е най-важният и първи критерий, който следва да бъде проверен. Директорските столове от дишаща материя без съмнение са иновация в света на мебелите. Тъй като при меша често се вижда самата конструкция на директорските столове, клиентите се притесняват,  че когато няма подплата с пяна, те няма да бъдат комфортни. Но това съвсем не е вярно, защото този тип директорски столове от меш биват изработвани съгласно последните ергономични правила и дори предлагат изключително висока гръбначна опора. Кожените директорски столове пък от своя страна излъчват силно чувство за удобство още от пръв поглед. Техните плътни кожени облегалки и седалки успешно поддържат всички критични зони на човешкото тяло, но за сметка на това ярко изявен недостатък на директорските столове, изработени от кожа, е фактът, че през лятото те запарват и създават голям дискомфорт.

Съхранението на директорските столове също е изключително важен критерий при избора на такъв тип мебели. В тази класация и двата типа столове ще бъдат добро решение за вас, тъй като не представляват трудност за почистване.

Външният вид на директорските ви столове в офиса несъмнено представлява ваша визитна картичка пред останалите хора. Разбира се, по-голям процент от компаниите у нас залагат на директорски столове, изработени от кожа, тъй като те се считат за вечна класика за работния офис, но за сметка на това пък все повече иновативни и модерни фирми предпочитат директорските столове от дишаща материя, защото те имат изключително свеж, нетрадиционен и авангарден дизайн, който без съмнение мигновенно ще ги отличи от всички останали ,,традиционни‘‘ компании конкуренти, които работят на същия пазар.

В случай, че вече имате своя фаворит и сте готови да инвестирате в покупката му, то разгледайте предложенията за директоски столове на Plasico IT Superstore, където ще откриете богат асортимент, разнообразие от модели с гарантирано високо качество на топ цени.

Leave a Reply