кредит до заплата

Как да платите сметките си при забавяне на заплатата

Бърз минизаем до заплата за плащане на сметки за парно, вода и телефон

Ток, вода, телефони, парно, интернет – всевъзможни са таксите и сметките, които трябва да покриваме всеки месец. И понякога се случва плащането им да ни затрудни. Когато падежът им е преди датата, на която получаваме доход, или пък когато работодателят ни бави заплатата.
Дори и малки финансови задължения могат да ни пречат на съня и да висят като камък на шията, който постоянно напомня за себе си. Отделно от това някои услуги могат да бъдат преустановени след известно забавяне, а никак не е приятно да останеш без телефон, ток или интернет.

Сроковете притискат, а джобовете са празни. Какво може да е решението?

Много хора в такива случаи разчитат на помощ от приятел. Заемите от близки хора са удобни и често не толкова обвързващи, но пък понякога могат да доведат до разваляне на отношенията. А и подобни молби може да ни се сторят неудобни и ни карат да се притесняваме. Защото от обратната страна – никой не обича да дава пари.
В ерата на бързите заеми неслучайно съществуват така наречените мини кредити (или още микро кредити). Те са предназначени точно за спешни случаи като покриване на неотложни битови нужди и комунални сметки.

Предимствата им са много:

Сумите са малки и можете да ги съобразите с личните си моментни необходимости. Продуктът „кредит за сметки до заплата“ на „Кредит Подкрепа“ е за суми от 100 до 600 лева. Може да заявите само колкото ви трябва, което е трудна и бавна задача, ако се обърнете към банка при толкова малък размер на заема.
Взимате пари за кратък срок, не е необходим погасителен план от месеци, ако нямате нужда от такъв. Бързите кредити на “Кредит Подкрепа” са със срок на револвиране до 30 дни.
Всеки първи и седми заем „кредит за сметки до заплата“ е безлихвен, ако го върнете в рамките на 15 дни гратисен период. Все едно сте взели пари от приятел, но без неудобството да отправяте такава молба.
Кандидатстването и получаването на парите се случва в рамките на минути, при това онлайн. Не ходите до офиси и не чакате с дни и седмици одобрение.
Можете да заявите парите си по всяко време и да ги получите във всяка точка на страната.

Представете си, че сте на почивка и сте пропуснали да платите някоя комунална сметка, а срокът й изтича? Какво ще направите: Ще помолите някого да плати вместо вас? Ще оставите услугата да ви бъде спряна и да ви се разтече хладилникът, а после да плащате допълнително за включване? Вместо това просто попълвате заявление в интернет или мобилното приложение на “Кредит Подкрепа” и след малко взимате парите от най-близката каса на Easy Pay или Fast Pay. Или пък ги получавате в банковата си сметка.
Малките кредити могат да са ви от полза в редица напрегнати ситуации – спешни дребни ремонти, купуване на подарък, за който не са ви останали средства, или просто всякакви текущи нужди, които са ви сварили неподготвени в неподходящ момент.

От сайта Вивимус можете да вземете кредит без лихва до 800лв.

Leave a Reply