Colaver – компания, на която можете да се доверите

Colaver e италианска компания, която понастоящем е световноизвестна със специализираните си продукти за лаборатории. Лидери в лабораторните изследвания използват предлаганите от фирмата консумативи.
За провеждането на качествени и точни изследвания е от изключителна важност да се работи с качествено оборудване. Затова мисията на Colaver е да подпомага в жизненоважната им дейност всички изследователи – химици, биолози, медици, физици, като непрекъснато усъвършенства продуктите си за подобряване на качеството на изследванията.
С професионалните ни консултации намаляваме разходите на клиентите ни при проектирането и оборудването на лабораториите им. Нашите висококвалифицирани и опитни специалисти подпомагат клиентите ни при избора и окомплектовката на оптималното оборудване в зависимост от конкретната необходимост. Следващата стъпка е екипът ни да достави и инсталира оборудването и да обучи служителите за работа с него. За предлаганата от нас апаратура осигуряваме адекватно гаранционно и извънгаранционно обслужване.
Сред нашите партньори са фирми от следните сектори: химическа промишленост; хранителна промишленост; козметична индустрия; съдебна медицина; клинични лаборатории; околна среда и замърсяващи индустрии и др.

От лабораторните консумативи предлагаме всичко необходимо за една лаборатория:

  • лабораторни реактиви и химикали; лабораторна стъклария, порцелан и пластмасови изделия; хроматография и др.
    Апаратурата, която представяме, също включва богат спектър:
  • бъркалки; везни; водни бани; термостати; дестилатори; диспенсери; везни; кювети; пещи; микроскопи; рефрактомери; центрофуги; стерилизатори и др.

Поддържаме на склад достатъчни количества, така че можем да доставим в най-кратки срокове вашите поръчки.
Освен богатото ни портфолио ние се опитваме да предлагаме и най-добрите цени в Европа. Клиентите ни получават специални бонуси и отстъпки в зависимост от вида и размера на поръчката им. Гъвкавите схеми за плащане също са атрактивни и позволяват на нашите клиенти да направят най-добрия избор.

Предлаганите от нас продукти са окомплектовани със съответен сертификат за качество на производителя, декларация за произход и за съответствие (CE обозначение). За специфичните продукти се предлагат и необходимите сертификати – индивидуални или партидни.

С над 30-годишния си опит в областта вярваме, че сме се доказали като водещ партньор на лаборатории, университети, изследователски центрове и компании от целия свят. Освен при покупката на вашето оборудване ние сме на линия и в процеса на работата, така че винаги можете да отправите запитване към нашите експерти не само по имейл и телефон, но и по скайп.

Сайта на фирмата: https://www.colaver.it/ [сайта е на италиански език]

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/colaverIT/

Още полезни връзки:

http://www.orgchm.bas.bg/index.html

http://www.babh.government.bg/

https://www.bscl.eu/

Leave a Reply